Taart
Bruidstaart | Verjaardagstaart | Fototaart | Filmpje chipolatataart | Bestellen
Nieuwstraat 4
3141 AA Maassluis
T (010) 591 2052
F (010) 592 6676
E info@holtkamp.nl

Een chipolatataart in zachtroze. Of zo'n mooie witte met rode rozen. Een chocoladebruine bruidstaart kan ook. De banketbakkers van Holtkamp maken van uw trouwdag een heerlijke dag. Niet alleen is uw bruidstaart prachtig om te zien, ze smaken ook overheerlijk. Om u te inspireren ligt er in de winkel een fotoboek met tal van voorbeelden. Gaat uw voorkeur uit naar iets anders, dan kan dat natuurlijk ook. “Eigenlijk is alles mogelijk”, legt Kiek Holtkamp uit, “elke smaak, kleur of decoratie.” Favoriet is een witte bruidstaart met marsepeinen rozen. En de lievelingssmaken zijn chipolata, slagroom en vruchten; ’s zomers kiezen bruidsparen ook wel voor een desserttaart van ijs. Natuurlijk mag u vooraf proeven: een chipolatataart in gedachten? Proef dan eerst een chipolatapunt.

Overheerlijke kunstwerken
Hoe hoog de taart is, heeft te maken met het aantal personen. Kiest u voor een bruidstaart in meer lagen, dan is het bijvoorbeeld ook mogelijk om elke taartlaag in een andere smaak te laten maken. En natuurlijk staat bovenop de taart een bruidspaartje.
U kunt bij Holtkamp ook terecht voor petitfours, bonbons en echte bruidsuikers. Als aandenken aan uw gasten pakt Kiek Holtkamp de bruidsuikers mooi in.

colofon