Hartige hapjes
Saucijzenbroodjes en kroketten | Handgerolde kroket | Bestellen
Nieuwstraat 4
3141 AA Maassluis
T (010) 591 2052
F (010) 592 6676
E info@holtkamp.nl

Bijna alle kroketten komen uit de fabriek, maar niet in Maassluis. Banketbakker Holtkamp bereidt de kroket op ambachtelijke wijze. En dat proef je. De smaak van de Holtkamp-kroket is verfijnd; je proeft de fijne ragout van zacht vlees met een subtiele, iets gekruide, smaak.
Volgens krokettenmaker Koos Holtkamp vraagt de bereiding van de Holtkamp-kroket vooral zorg en aandacht. “Je moet er de tijd voor nemen. We doen alles zelf. Het kalfsvlees halen we bij een boer hier in de buurt. Daar trekken we bouillon van en dat is de basis voor de vulling. Het is eigenlijk dikke, aangemaakte soep.” De kroketten worden met de hand gerold in zelfgemaakte paneermeel.
Holtkamp heeft 3 verschillende in het assortiment: de kalfskroket, de garnalenkroket en de kaaskroket.

Tip van de krokettenmaker
"Ze zijn het aller-lekkerste als je ze langzaam ontdooit (in de koelkast) en 3 minuten frituurt in vet van 175 graden."

colofon